Piercings online kopen
Klanten beoordelen ons met een 9.6

Navelpiercings

Navelpiercings zijn er in verschillende materialen. Wij hebben de navel piercings opgedeeld in verschillende materialen zoals acryl, siliconen, uv, chirurgische staal, goud, bio plast en titanium. Je piercing online bestellen voor 15 uur zal dezelfde dag worden gratis verzonden.

Navelpiercings chirurgische staalNavelpiercings bio plast / titaniumNavelpiercings gold platedZwangerschaps navelpiercingsNavelpiercings acryl / silicone / UV
 

 

Met de navelpiercing is het allemaal begonnen, vroeger was dit de meeste gedragen piercing maar tegenwoordig zijn er vele soorten piercings te verkrijgen. Navelpiercings is momenteel nog wel één van de meeste gewilde piercing. LMPiercings heeft vele soorten navelpiercings in verschillende soorten, materialen, kleuren en vormen.

 

Navelpiercing Kopen?

Een navelpiercing kopen doe je niet elke dag en je kunt kiezen uit vele soorten, maten en kleuren. Wij hebben hierover ook enkele blog berichten geschreven.
- Korte navelpiercing VS lange navelpiercing
- Zwangerschap en mijn navelpiercing
- Afmetingen van de piercings, hoe meet ik die?

 

Soorten navelpiercings

Je hebt vele soorten navelpiercings zoals met of zonder hanger, met of zonder steentjes of speciaal voor als je zwanger bent, de zwangerschapsnavelpiercing. Het beste is te kijken welke navelpiercing het beste bij jou past. Neem je bijvoorbeeld de navelpiercing met hanger moet je er rekening mee houden dat deze achter je kleding kan blijven hangen, maar met hanger is dit zeker een eye catcher.

 

Materiaal navelpiercings

Navelpiercings zijn het meeste gemaakt van chirurgisch staal. In chirurgisch staal zit nikkel verwerkt ben je allergische voor nikkel kun je kiezen voor een ander materiaal zoals titanium, goud of acryl.

 

Maat navelpiercings

De standaard maat van een navelpiercing is 10mm. Wil je een andere lengte voor je navelpiercing is dit bij de meeste navelpiercings wel mogelijk door enkel het staafje te vervangen. Bij LMPiercings kun je dan het losse staafje erbij bestellen. Wil je weten of het staafje gewisseld kan worden van de door jou gekozen piercing kun je altijd even contact met ons opnemen.


 
 
10% korting ontvangen?