Piercings online kopen
Klanten beoordelen ons met een 9.7

Chirurgisch Stalen Twister 6 MM

Chirurgisch Stalen Twister 6 MM

6.95 Uitverkocht (incl. 21% btw)


Stuur me een bericht wanneer dit product op voorraad is:
betaalmogelijkheden piercings
Gratis verzending
Gratis kado vanaf € 20,-
Uit voorraad geleverd
Veilig betalen
Binnen 14 dagen retourneren
Op werkdagen voor 17 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Geen behoefte aan diamantjes en felle kleuren koop dan de Chirurgisch Stalen Twister 6 MM Piercing. Deze basic piercing is geheel gemaakt van chirurgisch staal 316L. Beide balletje zijn afschroefbaar. De balletjes aan deze twister hebben een diameter van 10 mm.


Plaats je vraag hieronder

Snoeren  - Omruiling
18-11-2020 10:23:31
Hallo, ik heb gisteren een bestelling ontvangen en nu zie ik op de pakbon dat één piercing van mijn bestelling een verkeerde maat is. Na verder in mijn bestelling te hebben gekeken zie ik dat ik de verkeerde maat besteld heb. Het gaat om de Twister van 5mm. Ik heb namelijk al 6mm en heb per abuis een verkeerde maat aan geklikt. Ik wou de 6mm bestellen. Mijn vraag is hoe kan ik deze omruilen voor een 6mm en tevens de vraag of deze ook in 7mm te bestellen is ? Ik hoor graag naar de mogelijkheden. Ik mijn enthousiasme had ik wel de verpakking al open waar de piercing in zat en voelde toen dat deze dunner was en ben ik op de pakbon gaan kijken. Bij voorbaat dank.
Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Bekijk onze privacy policy en cookie pagina
SLUITEN