Piercings online kopen
Klanten beoordelen ons met een 9.7

Wie zijn wij?

LMpiercings is een online piercings webshop die in 2010 is begonnen. LMPiercings staat voor Leon en Miranda, welke de eigenaren zijn van LMpiercings. LMpiercings is geboren nadat Leon een eigen webshop module had ontwikkeld waarbij iedereen een eigen webshop kan starten. Natuurlijk wilde Leon en Miranda dit uitproberen en bedachten een leuk concept. Miranda leek het erg leuk om piercings te verkopen, en zo is lmpiercings.nl als een heel klein bedrijfje begonnen met een leuke webshop.

In de loop van de jaren is LMpiercings langzaam gegroeid tot een eigen groot bedrijf binnen zowel Nederland, België en Duitsland. Hiernaast draait de webshop module van gratiswebshopbeginnen.nl ook nog altijd op een hoog niveau, en is deze continu in doorontwikkeling binnen de nieuwe technieken.

In ons bedrijf staat klantvriendelijkheid voorop, en willen we er altijd zorg aandragen om onze klanten naar alle tevredenheid te helpen. Onze bestellingen worden zorgvuldig gepakt en verpakt, waarna deze gratis worden verzonden binnen Nederland. Sinds 2017 hebben wij een nieuwe gezellige collega in dienst genomen, Evelien. Dit om onze service door de enorme groei te kunnen waarborgen. 

Momenteel hebben we meer dan 3300 unieke piercings in onze webshop, en zijn wij nog steeds groeiende in ons assortiment. Zijn er bepaalde wensen, mail ons gerust, en wellicht kunnen wij je wens aan onze webshop toevoegen. 

Medewerkers:

Miranda - LMPiercingsLeon - LMPiercingsEvelien - LMPiercings

 
10% korting ontvangen?
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid SLUITEN