Piercings online kopen
Klanten beoordelen ons met een 9.6

Retourneren

Stuur je bestelling nooit retour zonder dit aan ons door te geven. En maak dit altijd binnen 14 dagen kenbaar bij ons. Het kan voorkomen dat je een piercing wil retourneren om welke reden dan ook. Neem hiervoor altijd per mail contact met ons op, zodat wij weten wat de reden is en wat jij van ons verwacht wanneer wij de bestelling retour hebben. Bijvoorbeeld; wil je je geld terug voor de piercing, wil je een zelfde piercing opnieuw toegezonden krijgen, of wil je hem ruilen voor een andere piercing. Maak de opties bespreekbaar, zodat iedereen tevreden is met wat je krijgt. Vul de retourbon mee (deze ontvang je binnen 5 dagen per mail).
 

Het pakketje is beschadigd / kapot

Het kan altijd voorkomen dat er tijdens de verzending een pakketje beschadigd is geraakt. Het is dan ook heel vervelend dat te moeten vernemen, vooral wanneer je niet direct gebruik kan maken van je bestelling. Helaas kan er altijd wat gebeuren, en zal er altijd wel een passende oplossing zijn. 
 
Maar wat moet je nu doen? Neem altijd als eerste contact met ons op per mail: info@lmpiercings.nl en stuur een foto mee.  Stuur een foto mee waarop duidelijk de defect zichtbaar is, zodat wij dit kunnen beoordelen. Veelal zullen wij dan een nieuwe opsturen, en een enkel keer vragen we je de bestelling / defecte piercing terug te sturen.
 

Niet geheel naar wens?

Soms kan het ook zo zijn dat een piercing in het echt minder mooi is dan dat je ervan had verwacht. Dit kan gebeuren, meld dit ons via de mail naar info@lmpiercings.nl. Dan kunnen wij je helpen met wat je moet doen. Geef duidelijk aan waarom de piercing niet geheel naar wens is, zodat wij hier ook eventueel van kunnen leren.
 
Samen zoeken wij dan naar een oplossing. Soms wil je een andere piercing toegezonden krijgen, of wil je je geld terug. Bespreek dit met ons, en dan komen we er samen uit.

Ben je de retourbon toch op een of andere manier kwijt, download deze dan nu hier
 

Retour voorwaarden?

Zorg ervoor dat je de retour terug stuurt in de orginele verpakking. Een retour in een 'gewone' envelop gaan veelal door de sorteermachines kapot, waardoor de retour beschadigd of soms vermist raakt. Stuur je retour altijd in een BUBBELENVELOP retour, anders zijn wij als LMPiercings hiervoor niet aansprakelijk!

Retourkosten zijn voor eigen rekening, aangezien wij voor onze verzending geen verzendkosten berekenen. 

10% welkomstkorting!


Check de mailbox voor de kortingscode!
10% korting ontvangen?