Piercings online kopen
Klanten beoordelen ons met een 9.7

Helix piercing ketting met maan en ster gold plated

Helix piercing ketting met maan en ster gold plated

6.95 (incl. 21% btw)

betaalmogelijkheden piercings
Gratis verzending
Gratis kado vanaf € 20,-
Uit voorraad geleverd
Veilig betalen
Binnen 14 dagen retourneren
Op werkdagen voor 17 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Helix piercing ketting voorzien van een maan die verbonden is met een ster.


Details:
Materiaal: Gold plated
Draaddikte: 1.2 mm
Lengte staafje: 6 mm 
Balletje: 4 mm
Ketting lengte: 4 cm
 


Plaats je vraag hieronder

Sophie LMPiercings  - Re: Dikte
22-04-2020 14:10:02
Beste May,

Bedankt voor je bericht.
De staafjes zijn allebei van helixdikte, 1.2mm.
Deze dikte kunnen echter veel mensen ook in hun oorbelgaatje dragen, vanwege de flexibiliteit van de huid in de oorlel!:)

Ik hoop je hierbij voldoende geïnformeerd te hebben.
Met vriendelijke groet,
Sophie LMPiercings
May  - Dikte
21-04-2020 22:22:22
Hoi, ik had een vraagje zijn de staafjes de dikte van een piercings grootte of van een oorbel? Of is de een oorbel dikte en de andere piercing dikte? Ik wil hem graag dragen van mijn helix tot aan mijn oorbel
Kehli LMPiercings  - Gold plated
14-01-2020 10:23:54
Hi Malou!

Bedankt voor je bericht.
Onze gold plated piercings zijn gemaakt van chirurgisch staal.
Hier overheen zit een dun gouden laagje.
In chirurgisch staal zit inderdaad nikkel verwerkt!
Alleen in sommige producten zit meer dan de ander.
Zelf ben ik bijvoorbeeld ook allergisch voor nikkel, echter kan ik veel piercings toch gewoon dragen.
Er zijn maar enkele waarvan ik een reactie krijg.

Echter is dit echt per persoon verschillend!
Mocht je dit risico niet willen lopen, raad ik jou aan om opzoek te gaan naar titanium piercings of van bioplast.

Ik hoop je voldoende geïnformeerd te hebben!

Met vriendelijke groet,
Kehli van LMPiercings
Malou Tjin a Ton  - Gold plated
13-01-2020 15:22:21
Goede dag Heer/ Mevrouw,

Ik kan niet tegen nikkel wat in chirurgisch staal zit, ik vraag mij af of dit wel in de Gold plated oorbellen zit. want ik zou graag via jullie web site een helix kopen maar dat gedeelte van mijn oor is extra gevoelig dus ik vraag mij af of de Gold plated wel veilig is en van echt goud is in plaats van alleen goudkleurig.

Ik hoor graag van u terug.

de groeten.
Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Bekijk onze privacy policy en cookie pagina
SLUITEN