Piercing PinterestPiercings online kopen
Klanten beoordelen ons met een 9.7
Piercings kopen online bij LMPiercings

Piercings kopen online bij LMPiercings

Piercings kopen bij lmpiercings is een lust voor je oog. Het grote assortiment aan sieraden geeft je ruime keuze zodat er voor iedereen een mooi exemplaar tussen zit.
Maar door het grote assortiment is het wel eens lastig een keuze te maken welke piercing wat is, en waarom je een bepaalde piercing wel of niet moet nemen. Hierin geven wij uitleg.
 

Dermal Anchors

Microdermal piercings zijn gestaagd gegroeid in populariteit sinds hun introductie alweer een aantal jaren geleden. Piercers en hun klanten waarderen hun liefde en veelzijdigheid van deze microdermals. Doordat deze kundig overal geplaatst kunnen worden. Ze zijn mooi op hun eigen, maar ze kunnen ook worden gebruikt als het middelpunt van andere projecten, zoals tatoeages of andere soorten lichaam versieringen.

Onze dermal anchor sieraden zijn gemaakt van massief titanium en zijn verkrijgbaar is 2-holes, en 3 holes versies. Hierbij moet je niet vergeten de grote verscheidenheid aan dermal tops die wij voortdurend vernieuwen en aanvullen.

dermal anchor 3 graats

Bij ons kan je dermal tops vinden van edelstenen, diverse vormen en zelfs hangertjes kunnen worden geplaatst. De hangertjes kan je eventueel nog uitwisselen om aan een Industrial piercing te hangen, of zelfs aan een navelpiercing is mogelijk.

dermal top hanger

Barbell & Tongue rings

Halters zijn een van de meest veelzijdige stukken van de lichaam juwelen die er zijn. Het is namelijk samen gesteld uit een rechte bar, met een kraal (balletje) aan elke uiteinde. Een van de balletjes zit meestal vast op de schacht, dus alleen een balletje wordt gebruikt om deze eraf te draaien en het sieraad te plaatsen of te verwijderen. Ze worden “halters” genoemd omdat ze lijken op de halters die worden gebruikt bij gewichtheffen, maar worden ook vaak “tong ringen” genoemd.

barbells

Maar ze kunnen worden gebruikt met een heleboel verschillende piercings, zo kan je ze ook gebruiken bij tepel ringen en Industrial piercings.
Wij hebben deze halters in intern en extern schroefdraad bij Barbell & tong soorten in 316L chirurgisch staal, titanium, flexibele teflon/UV, gold plated, PFTE, Bio-flex en UV/Acryl.

We beschikken ze in veel verschillende stijlen en kleuren, met ballen, spikes of verschillende andere ontwerpen en in alle verschillende soorten materiaal. We hanteren ook vele andere verschillende types van halters, zoals Industrial halters, nietje halters, spiralen en zelf halters met slaaf ringen.
 

Navel rings

de navel ring, een afkorting voor belly ring, is een van de essentiële elementen van het lichaam qua sieraden sinds haar oprichting. Het genre heeft zich enorm ontwikkeld, met een scala aan nieuwe stijlen en ontwerpen bij ons in het assortiment door de jaren heen. LMPiercings is dan ook trots op haar uitgebreide collectie van navelringen die ongeëvenaard door niemand anders is.

Verkrijgbaar is chirurgisch staal, titanium, bio-plast, gold plated en UV, in elke stijl die je zoekt.

Belly rings

Navel ringen met edelstenen, loshangende navel sieraden, chique of schattigs – we hebben letterlijk honderden verschillende stijlen met de beste prijzen. Je hoeft dus niet meer elders te zoeken voor nieuwe stijlen, of voor de scherpste prijzen.
 

Non-piercings

Maak kennis met onze MOD sieraden! De I-MOD collectie bestaat uit onze zeer exclusieve ontwerpen. De originaliteit en uniciteit van de regel definiëren deze zeer exclusieve collectie van verrassingen. Bijkomend voordeel dat deze serie zonder de pijn kan worden gedragen. Wat wil je nog meer.

non piercings #LMpiercings
 

Curves Barbells & Eyebrow rings

Een gebogen barbell, vaak genoemd wenkbrauw ringen, theoretisch identiek is aan een rechte barbell, met uitzondering van de gebogen schacht. Ze zijn ook bekent als gebogen halters.

Wenkbrauw sieraden zijn verkrijgbaar in een breed scala aan stijlen van veelal stalen balletjes, naar gepunt en gemmed balletjes. De standaard grootte van een wenkbrauw piercing is 1.2 mm draaddikte , maar sommige kunnen zich een grotere dikte van 1,6 mm vereisen.

Curved barbell

Wenkbrauw sieraden worden ook wel gebruik in verticale navelpiercings wanneer er een kleiner staafje noodzakelijk wenst te zijn. Wenkbrauw ringen kunnen zowel intern als extern schroefdraad hebben. In principe wordt er gebruik gemaakt van een extern schroefdraad systeem, maar wanneer dit anders is zal dit vermeld staan bij de betreffende piercing.
 

Labret, monroe, & lippy loops

Labret/ monroe halters hebben een platte grondplaat waaruit een glad staafje ontwerpt. Aan de ene kant een verwisselbaar balletje, vervangbaar met een scala aan andere juwelen als balletjes, UV acryl balletjes, spikes en allerlei andere accessoires.

Monroe halters (ook wel Crawford of madonna) piercings zijn erg populair onder de vrouwen, met voornamelijk geplaatst in het midden, boven de bovenlip wat doet lijken op een plek van de schoonheid (Marilyn Monroe, de naamgever van deze piercing. Deze had een zeer memorabel schoonheid merk in dit gebied).

lippy loops

Lip piercings kunnen worden gemaakt van elk materiaal dat is geschikt, zoals van 316L chirurgisch staal, solide G5 titanium, Gold plated, PTFE en bio-flex. Wij maken gebruik van twee verschillende maten de 1,2 mm draaddikte en de 1,6 mm draaddikte. Ook kan de lengte van het staafje variëren van 6 mm tot 8 mm.

Vervolgens is er nog een keuze aan intern of externe schroefdraad stijlen. Het balletje is verwisselbaar, waardoor het sieraad kan worden geplaatst of verwijderd.
 

Nipple rings

Tepel ringen en tepel piercings zijn een van de meest populaire piercings, voor zowel mannen als voor vrouwen. Dit bijzondere product komt in enkel een recht bar (staafje) met twee balletjes aan beide weerszijden. Vele hebben bungelende ontwerpen te accentueren van het sieraad.

Er zijn ook tepelhoeden die hebben veelal een rond vorm rondom de tepel. Tepelpiercings zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, designs, vormen en materialen zoals chirurgisch staal, gold plated, bio plast, en titanium.

Nipple rings

Nippel rings kunnen worden gekocht in paren (setjes) maar ook in enkelvoud, afhankelijk van waar de drager naar opzoek is. Wij hebben diverse maten tepel ringen, aangezien niemand een gelijke tepel grootte heeft. De meest gangbare maat is tussen de 14 mm en 16 mm lengte. De draaddikte is vrijwel altijd 1,6 mm.

Voor het dragen van tepelpiercings kan je gebruik maken van verschillende soorten halters zoals ball closing rings, rechte halters en circulaire halters (hoefijzers).
 

Horeshoes, circular barbells & twists

hoefijzers of cirkelvormige halters, is een barbell dat is gebogen in de vorm van een U. Dat is waarom ze dubbed hoefijzers worden genoemd. Door de vorm van de gebogen halters zorgt dit voor een lage druk op de piercing en is het gemakkelijk schoon te maken.

De halter is gebogen in een onvolledige cirkel, met op de beide uiteinden 2 balletjes geschroefd. Een hoefijzer wordt gezien als een universele piercing, omdat het ook kan worden gebruik op andere delen van het lichaam. Denk hierbij aan een wenkbrauw piercing, een tepelpiercing of septumpiercing.

horseshoes

Horseshoes worden gemaakt van vele materialen zoals chirurgisch staal, gold plated, titanium, acryl of bio flex (Teflon). De balletjes zijn in verschillende stijlen te verkrijgen zoals gemmed, spikes, glow in the dark of diverse andere steentjes. Horseshoes kan je ook verkrijgen in de vorm van een Z, met twee balletjes aan beide uiteinden. Ook deze zijn zeer gemakkelijk in het dragen en schoonhouden.
 

Plug, Tapers & Tunnels

Tegenwoordig veel in het dagelijks leven te zien zijn de tunnels, tapers en plugs. De populariteit is dan ook sterk toegenomen door de jaren heen. Dit mede doordat deze soorten in vele diversiteit te verkrijgen is.

Het aantal verschillende stijlen zijn letterlijk te veel voor in deze lijst, maar ik zal een aantal noemen die wij als LMPiercings aanbieden: single flared tapers, dubbele flared tapers, flexibele tunnels, screw fit tunnels, glow in the dark plugs, fake tapers allemaal beschikbaar in vele verschillende opties en materialen zoals edelstenen, chirurgisch staal, titanium, silicone, hout, andere organische materialen enzovoort enzovoort.

Plug

Wij proberen het assortiment steeds verder te vergroten naar het verlangen van onze klanten.
 

Captive bead rings & hoops

De captive bead ring (CBR), ook wel bekend als bal sluiting ring (BHG), captive hoepel of gevangen bal ring is 1 van de meest voorkomende voorbeelden van lichaamssieraden.

De “captive bead” balletje past in een kleine opening in de circulaire gedeelte van de ring. Het balletje is iets groter dan deze opening en heeft hele kleine inkepingen of deukjes die overeenkomen met de uiteinden van de staafjes. Hierdoor zal het balletje zonder speling ertussen passen en de uiteinden van de ringen doen sluiten. Het maakt gebruik van de natuurlijke sterkte van de treksterkte en / of druksterkte van het materiaal.

Het balletje zelf komt kan verschillende stijlen hebben zoals gekleurde titanium balletjes, acryl, edelstenen of zelfs mooie hangertjes. In het ronde gedeelte is niet veel keuze, enkel in materiaal als titanium, chirurgisch staal of bio plast of glow in the dark stijlen.

captive bead rings

Door de ronde stijl en naadloze verbinden is de CBR een populaire piercing omdat deze niet gemakkelijk blijven haken achter bijvoorbeeld kleding, haren of meubelen. Ook hierdoor zijn deze populair in piercingsholtes die nog aan het genezen zijn.
 

Nose rings

Er zijn drie fundamentele keuzes voor iedereen die opzoek is naar een neus juweel, neus studs, neus schroeven en hoepels. Allen uniek ontworpen door de makers met als hoofddoel het gemak en comfort zodat iedereen een leuke piercing kan dragen die bij zijn of haar persoonlijkheid past.

Welke geschikt is voor hen op basis van het gezicht, vorm en persoonlijke voorkeur. Neus studs hebben we met een recht staafje, en ook verschillend in lengte. Dit zodat de neuspiercing minder makkelijk er weer uit zal vallen.

Neus schroeven zien er hetzelfde uit als de neusstuds wanneer ze worden gedragen, maar het gedeelte van het staafje is gebogen als een vishaak, wat je meer stabiliteit geeft tijdens het dragen.

Neus studs

Hoepels zijn eenvoudig: rond cirkels met een grotere basis bij het balletje. Deze piercings zijn zeer comfortabel en doen denken aan de oudere tijden van neusringen uit de late jaren 80 en de vroege jaren 90, voordat de booming in body piercings op gang kwam.

Alle verschillende soorten neuspiercings komen in de gebruikelijke line-up van materialen voor in ons assortiment. Denk hierbij dus aan: 316L chirurgisch staal, titanium, bioflex, gold plated. De neusstuds komen in diverse kleuren van edelstenen voor, maar ook in spikes, infinity, balletjes en press-fit gem stijlen.
 

Retainers

retainers worden gebruikt om te voorkomen dat de piercings holte zich sluit wanneer er situaties voordoen waarin het sieraad (tijdelijk) zal moeten worden verwijderd.

Retainers worden gebruikt als vervanging voor regulieren sieraden wanneer dat nodig is, zoals wanneer ze veel minder moeten opvallen. Dit is vooral erg ideaal voor mensen die werken in een omgeving waarbij zichtbare piercings niet toegestaan zijn.

Retainer plugs

Daarnaast worden retainers gebruikt wanneer iemand een medische ingreep moet ondergaan, zoals een MRI scan of een röntgenfoto. Of andere vereisten waar alle voorwerpen zoals sieraden van metalen moeten worden verwijderd.
 

Piercings sieraden onderdelen

LMPiercings is trots op zijn assortiment en biedt daarnaast nog een deel aan losse sieraden onderdelen aan. Onderdelen voor vervanging van balletjes, kortere of juist langere staafjes. De piercings sieraden bevatten allemaal hele kleine onderdelen, die je dus vrij snel kan kwijt raken en verliezen. Daarom is het altijd handig om wat losse onderdelen achter de hand te hebben.

losse assortiment verkoop #lmpiercings

Deze extra onderdelen worden zorgvuldig per 5 verpakt, tegen een kleine prijs. Je kan zelfs je eigen piercing samenstellen, uniek en makkelijk te vervangen. Mix en match naar hartenlust erop los!

Zijn er piercings die jij in ons assortiment mist, of heb jij suggesties? Wij horen dit graag van je in onderstaande reacties. Wij kunnen dan kijken wat wij voor je verzoek kunnen betekenen.


#LMPiercings.nl

reacties op “Piercings kopen online bij LMPiercings

Geen reacties

Plaats een reactie

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Bekijk onze privacy policy en cookie pagina
SLUITEN