Piercings online kopen
Klanten beoordelen ons met een 9.7

Silicone Healing Discs

Silicone Healing Discs
Silicone Healing Discs
Silicone Healing Discs

0.95 (incl. 21% btw)

betaalmogelijkheden piercings
Gratis verzending
Gratis kado vanaf € 20,-
Uit voorraad geleverd
Veilig betalen
Binnen 14 dagen retourneren
Op werkdagen voor 17 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Heb jij last van een ontstoken piercing? Zit er een bultje achter je piercing en wil je de piercing niet kwijt raken? Dan zijn deze silicone discjes een uitkomst.

Je plaatst de disc tegen de bult aan en door de tegendruk zal deze afnemen.

De discjes worden per stuk verkocht. 
 


Plaats je vraag hieronder

Christine LMPiercings  - RE - Bultje
26-10-2021 9:42:44
Hi Annelies,

Vervelend dat je een bultje hebt zitten bij je helix.

Ik neem via de mail contact met je op hierover.

Vriendelijke groet,
Christine
Annelies   - Bultje
26-10-2021 6:56:01
Hi!

Ik heb in april een helix piercing laten zetten, maar heb na een paar maanden een bultje ontwikkeld bij de piercing. Ik gebruik nu healing disks van 5 millimeter in diameter. Het bultje is nu iets gezakt en komt onder de disk uit. Kan ik nog iets proberen?
Christine LMPiercings  - RE: Septum en silicone healing sics
21-10-2021 12:03:26
Beste Rachel,

Je kan dan het beste een banaantje in doen met de healing disc. Dit omdat een ringetje beweegt.

Wij adviseren inderdaad niet hetzelfde aan, 3x daags de zout oplossing spray gebruiken en verder niet aan de piercing zitten moet het al snel beter gaan.

Hopende je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Vriendelijke groet,
Christine LMPiercings
Rachel  - Septum en silicone healing sics
21-10-2021 1:40:01
Hoi! Ik heb helaas een bultje bij mijn septum.. maar ik heb een ringetje en ik neem aan dat dics strak op het bultje moet zitten? Of werkt het alsnog? Ik heb mijn septum net 2 weken en ook geen pijn niks wel gewoon wondvocht.. mijn piercer zei je moet even stoppen met zoutoplossing en gewoon water gebruiken maar ik vind dat een beetje eng.. wat raden jullie aan?
Christine LMPiercings  - RE: Bultje daith piercing
01-10-2021 12:15:53
Hi Tirza,

Een healing disc kan wel maar dan met een banaantje, dan heb je tijdelijk geen ringetje.
Ik neem via de mail contact met je op hierover.

Vriendelijke groet,
Christine
Tirza  - Bultje daith piercing
01-10-2021 0:01:41
Hallo!

Een maand geleden heb ik een daith piercing laten zetten en deze is binnen een week gaan ontsteken. De ontsteking is nu weg, maar ik zie aan beide kanten waar het ringetje het kraakbeen uit komt een klein bultje ontstaan. Discs plaatsen is misschien lastig met een ringetje, maar hoe kan ik de bultjes het beste bestrijden? Zou een ruimer sieraad kunnen helpen om zo de wond meer ruimte te geven? Hopelijk hebben jullie tips!

Groet,
Tirza
Christine LMPiercings  - RE: Silicone healing disc neusringetje
27-09-2021 11:29:43
Beste Iris,

Helaas kan een healing disc niet met een ringetje, je zou dan inderdaad terug moeten naar een stud.
Bij een ringetje blijft deze namelijk niet op de plek zitten.

Ik hoop je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Vriendelijke groet,
Christine
Iris  - Silicone healing disc neusringetje
26-09-2021 23:00:29
Hallo,

Ik heb ruim een jaar geleden een neus piercing laten zetten. Eerst 6 maanden een knopje en sinds dat ik ben overgegaan naar een neusringetje heb ik altijd een (vocht)bultje gehad en soms nog steeds irritatie. Helpt een silicone healing disc ook met een neusringetje? Ik wil liever niet terug naar een knopje omdat ik een ringetje het mooist vind en bang ben dat met verwisselen weer irritatie gaat ontstaan. Is het mogelijk om de disc te plaatsen zonder de neus piercing los te maken? En hoeveel dagen moet je een silicone disc laten zitten?

Groetjes,
Iris
Sophie LMPiercings  - Re: Ontstoken helix
26-07-2021 20:15:38
Hoi Isa,

Bedankt voor je berichtje.
Dat is geen probleem, de healing disc zal hier sowieso tegenaan drukken wat het bultje zal verminderen. :)
De piercing die je hebt besteld is helemaal goed, het titanium materiaal zal helpen de piercing wat rustiger te krijgen!
Mocht je hier verder vragen over hebben of kan ik je ondersteunen, stuur dan gerust een berichtje!

Met vriendelijke groet,
Sophie LMPiercings
isa De Brouwer  - Ontstoken helix
25-07-2021 21:40:03
Bedankt voor je reactie!!

Ik twijfel nu of ik de healing disc er wel achter ga krijgen. Het bultje zit schuin boven het gaatje van de piercing (achterkant). Ik weet niet of dit uitmaakt voor het plaatsen van de healing disc? De piercing die ik bij jullie bestelt heb, is de 0,8x1.2mm van titanium gold plated is dit voor nu de juiste?

Groetjes,
Isa
Sophie LMPiercings  - Re: Ontstoken helix
25-07-2021 21:15:05
Hoi Isa,

Bedankt voor je bericht.
Wat vervelend dat je last hebt van een bultje! Ik kan me voorstellen dat je hem graag wil verhelpen.
Een healing disc kan hier heel goed bij helpen! Dus super dat je die alvast besteld hebt.
Het is inderdaad zo dat een ringetje soms voor wat irritatie kan zorgen, dus ook het bestellen van een staafje ipv een ringetje zou moeten helpen! :) Wat ik zou aanraden is om sowieso een sieraad van titanium te dragen, dit is een hypo-allergeen materiaal en wordt ook gebruikt bij het zetten van de piercing.
Als je wat last hebt van irritatie of een bultje is titanium vaak een fijn materiaal om alles weer wat rustiger te krijgen. Mocht het bultje niet weggaan dan kun je de healing disc gebruiken om hem sneller weg te laten gaan.
Zo zou het helemaal goed moeten komen. Mocht je toch twijfelen of heb je vragen, stuur ons dan gerust even een berichtje.

Met vriendelijke groet,
Sophie LMPiercings
isa De Brouwer  - Ontstoken helix
25-07-2021 0:52:37
Hoi!!

Ik heb ongeveer een jaar geleden m'n helix laten zetten. Vanaf het begin al een beetje gedoe mee gehad helaas. Het bultje achter m'n oor is nooit echt weggegaan, maar was vrij klein en ik had er geen last van. Tot vanochtend, toen het bultje ineens heel erg groot was. Vanavond wilde ik het schoonmaken met een zoutbadje maar voor ik het wist kwam er wat viezigheid uit het bultje. Het doet geen pijn, maar ik twijfel wat ik nu moet doen. Ik heb vandaag een staafje bestelt en een healing disc , schijnbaar is een ringetje niet de beste optie. Ik hoop dat deze stap en het schoonmaken genoeg is, maar hoopte nog wat advies te kunnen krijgen om het zo snel mogelijk te verhelpen. ://

Groetjes,
Isa
Sophie LMPiercings  - Re: Silicone healing discs
22-07-2021 11:09:10
Hoi Agnes,

Bedankt voor je bericht.
Soms moet dit, echter hoeft dit niet altijd. Het is even afhankelijk van wat voor neuspiercing je in hebt, en waar het bultje zit!
Waar zit het bultje precies? En draag je een knopje of een ringetje?

Ik hoor graag van je.
Met vriendelijke groet,
Sophie LMPiercings
Agnes  - Silicone healing discs
21-07-2021 22:19:52
Hallo!

Ik heb een vraag over de healing discs. Wanneer ik deze ga gebruiken, moet ik dan mijn neus piercing eruit halen of los maken? Dit zie ik namelijk totaal niet zitten.

Graag uw reactie!

Groetjes Agnes.
Sophie LMPiercings  - Re: Piercing bultje
02-07-2021 9:19:20
Hoi Lola,

Bedankt voor je bericht.
Wat vervelend dat je een bultje hebt! Waarschijnlijk is dit gewoon een vochtbultje, deze zal uit zichzelf weer wegtrekken.
Het kan eventueel ook liggen aan het materiaal wat je momenteel draagt. Weet je toevallig van welk materiaal je huidige piercing is? :)

Als je wil kun je door middel van deze healing disc het bultje sneller laten verdwijnen!

Ik hoor graag van je.
Met vriendelijke groet,
Sophie LMPiercings
Lola   - Piercing bultje
01-07-2021 14:11:28
Hee, ik heb al een paar maanden een neuspiercing en heb aan de binnen en buitenkant al een lange tijd een bultje zitten. Kan het zijn dat het nu een litteken is geworden en kan dit nog weg gaan door de healing discs of is de kans groter dat het een vochtbultje is?
Groetjes Lola
Sophie LMPiercings  - Re: Conch
17-05-2021 13:44:59
Hoi Chayenne,

Bedankt voor je bericht.
Wat leuk dat je bent gewisseld naar een ringetje! :)
Ik kan me voorstellen dat je graag iets wil doen aan de last die je ervaart tijdens het slapen.
De discs werken het best bij staafjes, maar je zou het zeker kunnen proberen met 2 discs, aan beide kanten 1tje!
Heb je ook een bultje bij de piercing?

Ik hoor graag van je.
Met vriendelijke groet,
Sophie LMPiercings
Chayenne  - Conch
17-05-2021 11:25:51
Ik heb een vraagje.

Ik heb van de week mijn conch piercing verwisseld van een kort staafje naar een ringetje.
Dit is met slapen even wennen en krijg ik dus last.
Helpt zo silicone healing disc's ook hierbij?
En kan ik dat wel tussen mijn gaatje en het ringetje doen??
Sophie LMPiercings  - Re: Discs
05-05-2021 15:48:12
Hoi Naomi,

Bedankt voor je bericht.
Ahhhh dan zal een titanium ringetje waarschijnlijk al heel erg veel helpen! :)
Ik denk dat het wel moet lukken om het nieuwe ringetje erin te krijgen.
Mocht je toch bang zijn dat het iets te gezwollen is, dan zou ik even afwachten of de zwelling misschien zakt.
Dit zou echter dus ook veroorzaakt kunnen worden door het materiaal wat je momenteel draagt, dan is het het beste om hem gewoon te vervangen, dan zal de zwelling ook afzakken. :)
Ik weet niet of je een beetje in de buurt van onze shop zit, anders zou ik zeggen kom gerust langs, dan kijken we even mee :D

Met vriendelijke groet,
Sophie LMPiercings
Naomi  - Discs
05-05-2021 10:50:15
Heey!

Het neusringetje die ik in heb is van chirurgisch staal.
Ik maak de piercing iedere dag wel schoon maar ik zie geen verandering bij het builtje. En ik hoop maar dat het een vocht bultje is want iedere dag komt er wat vocht uit. :)

Groetjes,
Naomi

Heey!

Oh nice!!! Dan ga ik dat proberen!! Maar als ik het ringetje eruit haal ben ik bang dat ik die andere er niet in krijg door dat builtje of zal dat wel lukken? :)

Groetjes,
Naomi
Sophie LMPiercings  - Re: Discs
05-05-2021 10:42:15
Hoi Naomi,

Bedankt voor je berichtje.
Het zou kunnen dat je dan een gevoeligheid hebt voor nikkel, dit zit namelijk verwerkt in chirurgisch staal! :(
Ik zou je aanraden om misschien eerst nog een ringetje van titanium te proberen, deze is namelijk hypo-allergeen en veilig bij gevoeligheden en allergieën.
Ik denk dat je dan een grote kans hebt dat het bultje vanzelf weggaat! :)
Mocht dit toch niet werken dan kun je altijd een discje proberen, echter denk ik dat een titanium ringetje "the trick" zou moeten doen! ;)

Met vriendelijke groet,
Sophie LMPiercings
Naomi  - Discs
05-05-2021 10:32:07
Heey!

Het neusringetje die ik in heb is van chirurgisch staal.
Ik maak de piercing iedere dag wel schoon maar ik zie geen verandering bij het builtje. En ik hoop maar dat het een vocht bultje is want iedere dag komt er wat vocht uit. :)

Groetjes,
Naomi
Sophie LMPiercings  - Re: Discs
05-05-2021 9:37:26
Hoi Naomi,

Bedankt voor je bericht.
Wat vervelend dat je last hebt van je neuspiercing, ik kijk graag eventjes met je mee wat er aan de hand kan zijn! :)
Als je een vochtbultje hebt kan deze disc inderdaad helpen.
Het zou echter ook kunnen dat je huid een beetje reageert op het materiaal wat je momenteel draagt, weet je zo van welk materiaal je ringetje is?

Ik hoor graag van je.
Met vriendelijke groet,
Sophie LMPiercings
Naomi  - Discs
04-05-2021 18:20:38
Heey!

Ik heb in maart een neusvleugel piercing laten zetten en er zit een klein rood bultje aan de binnen kant en aan de boven kant zit een rode ring om het gaatje. Ik heb 4 weken gewacht tot dat ik er een neus ring in deed. Is mijn piercing dan onstoken?? En helpen deze discs daarvoor? Want ik maak mijn piercing 2 a 3 keer per dag schoon met zout oplossing.

Groetjes,
Naomi
Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Bekijk onze privacy policy en cookie pagina
SLUITEN