De Daith Piercing tegen hoofdpijn / migraine

Deze piercing helpt jou van migraine en hoofdpijn af

Ja je leest het goed… Heb je last van migraine aanvallen, dan weet je hoe vervelend het is. Het enige wat kan helpen is slapen en pijnstillers. Volgens vele is daarvoor de unieke uitkomst gevonden. Maar is het een feit of een fabel? Het probleem komt bij vooral veel vrouwen voor. Een verschrikkelijke kwaal die je achtervolgd. Maar volgens doctoren is er een nieuwe uitkomst namelijk de daith piercing!
 

Daith

Wat is een daith piercing eigenlijk? Deze piercing zit in het centrum van je oor, en heeft een unieke uitstraling. Hij word gezet in een stukje kraakbeen net onder de helix waardoor ze mooi in elkaar overlopen. Jammer genoeg is dit een heftige piercing en is het genezing proces zes tot negen maanden lang. Toch is het zeer waard om hem te laten zetten door de uitkomst waar je waarschijnlijk voor gekomen bent ;)
 

Migraine

Logisch dat je verlost wilt worden van migraine, en het liefst natuurlijk voor altijd! Het gaat al lang in de ronde dat het schijnt te helpen. Jammer genoeg zijn er nog te weinig medische onderzoeken waardoor we het zeker weten. Wel zijn er migrainepatiënten die het hebben geprobeerd en duidelijke afname zien van de pijn en hoeveelheid aanvallen van migraine. Hoe kan het helpen zou je denken? Het is tenslotte maar een piercing.
 

Acupunctuur

Acupunctuur is een medische behandeling met naalden van de Chinese herkomst. De naalden zorgen voor de juiste energiebalans waardoor je emotioneel en lichamelijk in balans komt. Voor sommigen is het een uitkomst maar voor anderen is het maar bijgeloof. Zo werkt dit ook een beetje bij de daith piercing. Doordat de piercing in het juiste drukpunt word gezet die bij de juiste balans zou moeten verlichten als je hoofdpijn of migraine hebt. Dus of je echt wordt verlost van de migraine en hoofdpijn is maar de vraag, maar ook zonder medische klachten is het de moeite waard om deze prachtige piercing te laten zetten!

Plaats een reactie

Naam
Emailadres
Reactie