Piercing PinterestPiercings online kopen
Klanten beoordelen ons met een 9.7

Voordeel pack piercings metallic pearl

Voordeel pack piercings metallic pearl

14.95 (incl. 21% btw)

Levertijd: 1 werkdag
betaalmogelijkheden piercings
Gratis verzending
Gratis kado vanaf € 35,-
Uit voorraad geleverd
Veilig betalen
Binnen 30 dagen retourneren
Op werkdagen voor 17 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Materiaal Chirurgisch staal
Draaddikte 1.6 mm
Lengte staafje 16 mm
Top 6 mm
Coating -
Staafje vervangbaar -
Verkocht per Stuk
Systeem Extern schroefdraad


Zie voor de werking van de diverse systemen ook onze blog: https://lmpiercings.nl/piercings-en-hun-soorten-sluitingen/


 


Plaats je vraag hieronder

Christine LMPiercings  - RE: Eerder besteld
29-09-2021 10:02:04
Beste Anja,

Wat vervelend dat dit zetje niet naar wens is nu.
Ik wil dit graag via de mail verder oppakken en samen tot een gepaste oplossing komen.

Vriendelijke groet,
Christine
Anja  - Eerder besteld
29-09-2021 7:47:17
Goedemorgen, zo af en toe bestel ik bij jullie tong en navelpiercing, deze gebruik ik dan niet gelijk. Gisteren maakte ik het zakje open van deze piercings set het blauwe balletje was gebroken en de metallic Pearl blijft niet zitten. Gisteren de paarse in gedaan andere ochtend keek ik en het laagje is er al af.
Daar mijn bestellingen niet in mijn account staan geen idee hoe dit komt, weet ik precies wanneer ik deze gekocht heb.

Graag hoor ik van u.

Met vriendelijke groet,

Anja
Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Bekijk onze privacy policy en cookie pagina
SLUITEN